De Social Design Scheurkalender verschijnt ook in 2023!

The Social Design Lobby roept social designers/bureaus in Nederland op
om zich op te geven voor de tweede editie: de Social Design Scheurkalender 2023. De deadline voor aanmelden is maandag 28 maart 23:59h.

The Social Design Lobby is een bottom-up initiatief die social design op de kaart wil zetten bij organisaties, overheden, bedrijven en de maatschappij. In de scheurkalender is plek voor maximaal 52 social designers en social designbureaus die met projecten en processen 356 dagen aan inspiratie zullen vormen. De kalender is een bundeling van de discipline en toon de variatie binnen het vakgebied en de toegevoegde waarde van social design in maatschappelijke vraagstukken.

Het team van The Social Design Lobby zal een selectie van ontwerpers uit de open call uitnodigen om deel uit te maken van de kalender. Hierbij wordt rekening gehouden met de diversiteit van de inzendingen en de kwaliteit van het werk.

Meedoen?
Ben je een social design studio of social designer en wil je deel uitmaken van
de Social Design Kalender 2023?

Deelnemerskosten

We willen dat elke social design studio, van klein tot groot, een plek kan krijgen in de kalender. Daarom vragen we een grotere bijdrage aan grotere studio’s met meer werknemers.

€150 - Ontwerpers & kleine studio’s/bureaus (1-4 medewerkers)
€300 - Ontwerpstudio’s/bureaus met meer dan 5 medewerkers
Alle prijzen zijn excl. BTW.

Dit is wat je krijgt:
- Vijf kalenders (op te halen in Eindhoven tijdens DDW 2022)
- Korting op een grotere bestelling
- Minimaal vijf dagen/pagina’s, verspreid over het jaar
- Een uitnodiging voor het netwerkevent 2022/2023

doe mee aan de open oproep!